fbpx
801-11-29-900

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

 • Ποιοι είμαστε

  Η Dreavia είναι κορυφαία ελβετική Ιατροφαρμακευτική Εταιρεία με μακρά ιστορία και αποδεδειγμένη εμπειρία στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής και διανομής εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, φαρμακευτικών και δερματολογικών προϊόντων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας διατίθενται και παρέχονται σε περισσότερες από 67 χώρες στον κόσμο.

  Η στενή συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης μας έχει εφοδιάσει με την τεχνογνωσία ώστε να παρέχουμε αποτελεσματικές, ‘state-of-the-art’ τεχνολογίες, κάποιες από τις οποίες είναι μοναδικές παγκοσμίως.

  Φιλοσοφία μας είναι η εξειδίκευση σε συγκεκριμένους θεραπευτικούς τομείς προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Οι τρεις βασικοί άξονες που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας είναι : Καινοτομία, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση.

  Στόχος μας να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων νέας γενιάς από τη σύλληψη έως και την παραγωγή. Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την ποιότητα, προσφέροντας μια νέα και ευρεία γκάμα επιλογών για τον απαιτητικό επαγγελματία.
 • The rontamil concept

  Η Dreavia, μετά από μακρά περίοδο επιτυχούς παρουσίας στον τομέα της παιδιατρικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στην αγορά τη σειρά βρεφικής διατροφής rontamil. Μετά από εκτεταμένη έρευνα και σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο εξέχοντες ερευνητές στον τομέα της διατροφής των βρεφών, έχουμε αναπτύξει μια άκρως εξειδικευμένη γκάμα παρασκευασμάτων βρεφικής διατροφής. Τα προϊόντα μας αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για τους επαγγελματίες υγείας και τους γονείς, ώστε να παρέχουν στο βρέφος ή το μωρό την κάλυψη των καθημερινών διατροφικών τους αναγκών.

  Η σειρά rontamil αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα βρέφη όταν ο μητρικός θηλασμός δεν εφαρμόζεται ή / και για εκείνα που γεννήθηκαν με καισαρική τομή . Με το πρωτοποριακό και πιο προηγμένο μείγμα των προ & πρε-βιοτικών (συμβιοτικών) είναι η βέλτιστη επιλογή, δεδομένου ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους, μειώνει τα περιστατικά διάρροιας και προλαμβάνει τις αλλεργίες.

  Η Dreavia έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ειδικών τύπων γάλακτος σε σκόνη που αντιμετωπίζουν ορισμένες γαστρεντερικές διαταραχές ( κολικούς, δυσκοιλιότητα, αναγωγές, κ.λπ. ) τις οποίες τα βρέφη και τα μωρά μπορεί να αναπτύξουν στα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Αποστολή μας είναι η αντιμετώπιση αυτών των διαταραχών μέσω της διατροφής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους επαγγελματίες υγείας στην καθημερινή πρακτική τους, είτε αυτό είναι το νοσοκομείο, η κλινική ή το ιδιωτικό ιατρείο.

  Τα προϊόντα μας αποτελούν τις πιο « state-of - the-art » λύσεις για τους επαγγελματίες υγείας, καθώς και για τους γονείς που μοιράζονται τη φιλοσοφία της Dreavia:
  ’’Το νεογέννητο είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο “.

  Η σειρά βρεφικής διατροφής rontamil έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες να προσφέρουν στα βρέφη τους την πληρέστερη διατροφή κατά τη διάρκεια των κρίσιμων για την ανάπτυξη τους πρώτων μηνών και χρόνων της ζωής τους. Το όραμά μας είναι να γίνουμε η εξειδικευμένη εταιρεία διατροφής που βοηθά μαμάδες και μπαμπάδες να γαλουχήσουν το πιο σημαντικό μέρος της ζωής τους αλλά και το μέλλον του κόσμου μας.
 • Παραγωγή

  Οι εγκαταστάσεις παραγωγής πληρούν τα πρότυπα που ορίζονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας(WHO), τον Κώδικα Τροφίμων για Ειδικές Διαιτητικές Χρήσεις συμπεριλαμβανομένων των τροφών για βρέφη και παιδιά. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις παραγωγής έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα κριτήρια της πιστοποίησης HACCP σχετικά με την ανάπτυξη, την ανάμειξη και τη συσκευασία των τροφίμων για βρέφη και μικρά παιδιά.

  Επίσης οι εγκαταστάσεις παραγωγής είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις ορθές παρασκευαστικές πρακτικές και σύμφωνα με τα πρότυπα για τα βιολογικά προϊόντα. Το εργοστάσιο λειτουργεί με το μέγιστο σεβασμό προς το περιβάλλον και σύμφωνα με τους κανόνες των Κάτω Χωρών και της Ε.Κ.
 • Ποιότητα

  Τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα τουΠαγκόσμιου Οργανισμού Υγείας(WHO), και πιστοποιούνται από τις Ελεγκτικές Αρχές των Κάτω Χωρών για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις που καθορίζονται στις σχετικές οδηγίες της Ε.Κ. Η απελευθέρωση και διανομή των προϊόντων γίνεται μόνο βάσει επικυρωμένων μετρήσεων και εγκεκριμένων συστημάτων παραγωγής.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των βρεφικών και παιδικών γαλάτων πληρούν καθορισμένες προδιαγραφές σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς και την δεδομένη ποιότητα για τη διατροφή των βρεφών. Οι προμηθευτές εγκρίνονται μέσω διαδικασίας επικύρωσης. Οι έλεγχοι ποιότητας περιλαμβάνουν διάφορες παραμέτρους (φυσικές, χημικές, μικροβιολογικές ...) προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγειονομική ποιότητα των πρώτων υλών και η συμμόρφωσή τους με τις αναμενόμενες προδιαγραφές και τις ιδιότητες.