801-11-29-900
rontamilar_gr2018

Γενικά Χαρακτηριστικά

To Rontamil® AR Complete είναι παχύρευστο γάλα σε σκόνη κατάλληλο για τη διατροφή των βρεφών από τη γέννηση όταν ο μητρικός θηλασμός δεν εφαρμόζεται.

To Rontamil® AR Complete έχει ισορροπημένη σύνθεση με:

• Άμυλο χαρουπιού

• GOS

• FOS

• Τα 5 νουκλεοτίδια που υπάρχουν στο μητρικό γάλα

• Προσαρμοσμένες στις ανάγκες του βρέφους πρωτεΐνες

• Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης

• Όλες τις απαιτούμενες βιταμίνες

• Όλα τα απαιτούμενα μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο σε υψηλά βίο-διαθέσιμη μορφή

• Ταυρίνη

Τα προϊόντα Rontamil® είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Διεθνή Κώδικα Τροφίμων για τα βρεφικά παρασκευάσματα.

Το μητρικό γάλα αναγνωρίζεται ως ότι καλύτερο για την διατροφή του βρέφους και ο αποκλειστικός θηλασμός για τους πρώτους 6 μήνες, ως η καλύτερη δυνατή σίτιση του μωρού.

Συστατικά

Αφαλατωμένος ορός γάλακτος (γάλα),  Αποβουτυρωμένο γάλα,  Φοινικέλαιο, Έλαιο καρύδας, Μαλτοδεξτρίνες, Κόμμι χαρουπιού, Γάλακτο-ολιγοσακχαρίτες (γάλα), Σογιέλαιο, Καλαμποκέλαιο, DHA (ψάρι),  Ανθρακικό ασβέστιο, Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, Βιταμίνες (C, E, Νιασίνη, Παντοθενικό οξύ, Β2, Α, Β6, Β1, Φολικό οξύ, Κ1, Βιοτίνη, D3, B12), Χλωριούχο κάλιο, Κιτρικό κάλιο, Χλωριούχο νάτριο, Φωσφορικό ασβέστιο, Ταυρίνη,  Λεκιθίνη (σόγια),  Διτρυγική χολίνη,  Iνοσιτόλη, Θειικός σίδηρος,  Νουκλεοτίδια (Κυτιδίνη, Ινοσίνη, Ουριδίνη, Αδενοσίνη, Γουανοσίνη),  Θεικός ψευδάργυρος, L-καρνιτίνη, αντιοξειδωτικό: παλμιτικός εστέρας κιτρικού οξέος, Θειικός χαλκός, Ιωδιούχο κάλιο, Χλωριούχο μαγγάνιο, Σεληνιούχο νάτριο.

Οδηγίες Παρασκευής

1

Πάντοτε πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας. Πλένετε και αποστειρώνετε τη φιάλη, τη θηλή, καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε.



2

Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5-10 λεπτά, αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους  40°C και γεμίζετε τη φιάλη με την ενδεικνυόμενη ποσότητα νερού.



3

Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.



4

Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.



2

Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας. Δίνετε το γάλα μόλις το ετοιμάσετε.